Start Platform for policymakers
Gezondheidszorg vanuit de natuur

De balans in uw lichaam herstellen en het immuun-systeem versterken door middel van de natuur?

Ga naar de website van Lisette Timmermans en u wordt verder geholpen.

Health Delft

Wilt u uw zelf-helend vermogen van uw lichaam herstellen? Dat kan met Quantum Units. Een plasma energie dat homeopatisch veilig en makkelijk werkt.

Maak kennis met deze nieuwe wetenschap.

Quantum Units ZH Chiwanka Dordrecht

Een Shamanistische healing is een energetische behandeling, het laat de levensenergie weer door jouw lichaam stromen en brengt jou terug in balans.

  Kom en meld je aan voor een  intakegesprek.

Een healing is een energetische behandeling, het laat de levensenergie weer door jouw lichaam stromen en brengt jou terug in balans.

Een healing stimuleert daarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam, en heft eventuele blokkades op, geeft inzichten en verhoogt het bewustzijn.


Deze behandeling werkt zowel op jouw lichaam als op je diepere, emotionele lagen. Door middel van een energetische healing word je dan ook uitgenodigd om weer in verbinding te komen met jezelf, om te voelen en ervaren wat er in jou ligt opgeslagen en wat jij (niet meer) nodig hebt. Deze behandeling werkt daarom zowel op jouw lichaam als op de diepere, emotionele lagen.

Vele ziektes en kwaaltjes zijn vaak energetisch en voor elk klein kwaaltje groeit er een (energetisch) kruid! Uw lichaam is onderdeel van de natuur, dus laat de natuur dan ook uw lichaam weer in balans brengen! De misvatting dat uw hersenen en lichaam met stofjes werkt, als een scheikunde doos is maar half waar. Het energetische aspect, is waaruit alles ontstaat, denk maar aan de zwaartekracht.

Op deze pagina kunt u kiezen uit vier verschillende richtingen:

1) Kruiden geneeskunst, 2) Shamanistische healing,  3) Homeopatie, en

4) Energetische healing.

Basis cursus energetische healing &

Wilt u zelf anderen kunnen helpen, maar merkt u, dat u uw energie hierdoor kwijt raakt, meld

U dan aan voor de basis cursus:


Cursus HUE-01: Bent u energetisch geholpen en wilt u anderen helpen. Meldt u dan aan voor de twee-daagse HUE-01 cursus. Hiermee leert u uw energie weer in balans brengen en aanvullen, waarna u beter en krachtiger anderen kunt helpen.

HUE-01 cursus

Wilt u nu eindelijk eens van uw chronische klachten af, en is voor u de huidige medische wereld niet toereikend, dan kunt u ons bellen voor een energetische behandeling.

Ubuntu Health R'dam

Ubuntu Wereld heeft als doel de mensheid te helpen, vooral waar velen dachten dat de wetenschap meer kan dan de natuur…!

Dan zeggen we wel eens lachend, probeer eens een grasspriet na te maken, die groeit en zichzelf kan vermenigvuldigen…!

Ook leven we in een tijd dat alles steeds duurder wordt en straks nog onbetaalbaar. Dit mede omdat vele natuur producten, die vrijwel gratis zijn verboden worden. Hierdoor kunnen/ konden multinationals hun chemische producten steeds duurder verkopen.

Werken natuurproducten veelal preventief en genezend, zo zijn chemische producten veelal niet genezend, maar slechts kwaal onderdrukkend. De term ‘het is chronisch’ is daarom helaas al bijna normaal geworden.

Lesmateriaal en leermethodes
Voor kruiden in de natuur Contact
Energetische healing - wat is dat?